Monday, December 13, 2010

Buat-buat Busy...

lately byk tol org kawen.ahh stress tgk org kawen! bile turn aku ni?? hahaha sengal..masak pon xpandai ada hati nk jd bini org....pokoknya ini bkn soalnya disini ya ibuk2...buat kwn2 ku yg bru melangsungkan perkahwinan, aku ucapkan selamat berbahagia hingga ke akhirnya bersama pasangan terchenta~~

org sebok kawen..aku lak sebok edit gmbo kawen org..huuu..stat bln 11 non stop job masuk.alhamdulillah..tq for kwn2 yg percaya akan bakat kami adik beradik. lgpun aku heppy buat freelance ni even xckup tdo n sakit bdn. nak buat editing, mood mesti kasi baik..tak mcm mood mse buat komik kt opis tu..hari2 stress tahap neraka.hahah gurau je!

buat kwn2 terchenta, mohon sokong kerjaya freelance aku ni as a retoucher of wedding photo. freelance oke! ramai yg salah fhm, dorg igtkan aku fultime buat bnde ni.hehe sokay..fyi aku keja kt cmpny animasi tp as a grpc dsgner n comic department leader.trimas!

JANGAN SEGAN2 SKODENG BLOG KAMI http://hanafifotografi.blogspot.com/

Sunday, December 5, 2010

voice of me!

assalamualaikum wbt..
kali ni belog tamo cedey2..nk hepy lak.bole kan...entry ni xnak tyg pic dh..u olz bole dgr dan saksikan suara aku yg mantop+lunak+sumbang mahram ni...menyanyi kah?

video

Amacam ade bakat x??hihi geletis gediks!

Actly aku nk msukkan drama radio yg menggunakan suara aku dan rakan2.tp xtwu la pulak cemana kaedahnya..da try buat kt ulead studio n create file ala2 movie maker gtew..tp berat gile la pulak file nk uplod cni.da la brdband lemau gle.cne nk buat audio player ek? tlg lah sy yg cetek ilmu ni.huk3