Monday, December 13, 2010

Buat-buat Busy...

lately byk tol org kawen.ahh stress tgk org kawen! bile turn aku ni?? hahaha sengal..masak pon xpandai ada hati nk jd bini org....pokoknya ini bkn soalnya disini ya ibuk2...buat kwn2 ku yg bru melangsungkan perkahwinan, aku ucapkan selamat berbahagia hingga ke akhirnya bersama pasangan terchenta~~

org sebok kawen..aku lak sebok edit gmbo kawen org..huuu..stat bln 11 non stop job masuk.alhamdulillah..tq for kwn2 yg percaya akan bakat kami adik beradik. lgpun aku heppy buat freelance ni even xckup tdo n sakit bdn. nak buat editing, mood mesti kasi baik..tak mcm mood mse buat komik kt opis tu..hari2 stress tahap neraka.hahah gurau je!

buat kwn2 terchenta, mohon sokong kerjaya freelance aku ni as a retoucher of wedding photo. freelance oke! ramai yg salah fhm, dorg igtkan aku fultime buat bnde ni.hehe sokay..fyi aku keja kt cmpny animasi tp as a grpc dsgner n comic department leader.trimas!

JANGAN SEGAN2 SKODENG BLOG KAMI http://hanafifotografi.blogspot.com/

Sunday, December 5, 2010

voice of me!

assalamualaikum wbt..
kali ni belog tamo cedey2..nk hepy lak.bole kan...entry ni xnak tyg pic dh..u olz bole dgr dan saksikan suara aku yg mantop+lunak+sumbang mahram ni...menyanyi kah?

video

Amacam ade bakat x??hihi geletis gediks!

Actly aku nk msukkan drama radio yg menggunakan suara aku dan rakan2.tp xtwu la pulak cemana kaedahnya..da try buat kt ulead studio n create file ala2 movie maker gtew..tp berat gile la pulak file nk uplod cni.da la brdband lemau gle.cne nk buat audio player ek? tlg lah sy yg cetek ilmu ni.huk3

Thursday, October 28, 2010

im addict to play n play this music video

Hari2 kt ofis layan video ni dari pg sampai ptg...terbaiklah (padahal tiap kali tgk, terberangan nak body shape cam dorg ni) huk..cantik gle..lagu pon sedaapp. sumpah aku xphm ape dorg nyanyi.ape2 pon jom layan~


GIRL GENERATION - RUN DEVIL RUN



<3 <3 <3

dah suka pny pasal, byk gax la aku colect pic dey ol ni.cantik2! gewamm...grrr!




Monday, October 18, 2010

MANDI manda

da lama tak berendam dlm kolam.wahh last week bru dpt bejimba-jimba tepi kolam renang..

motip utama saja nk test d60 bru...baru ke?ahh xkire la..janji slr~ wee..

kul 430pm dah siap2 turun p kolam..semangat betol korg ni..siap bwk tilam angin lg..haha

syiok weh tgk dorg terapung baring2 bagai atas tilam tu..jelesh3! adeii dpt tgk je..pasal aku bru lpas mandi dong~mls nk mandi2 lg..huduh perangai kan..hihih



haa..seronok kan dey ol?sory xle post gmba dey ol sgt..nti dey ol marah mati aku.ahaha


tgh2 seronok golek2 atas tilam terapung tu,dtglah si pak guard JONET sentosa court yg digemari ramai sambil bercekak pinggan...eh pinggang.."dik..dik..tak boleh bawak turun tilam tu..besar sgt!!!"

terpana kami2 dgr..haha besar jadah ko..time tu xde org kot..sengal..ni mesti nenek keling yg ngadu kt guard ni..sebok! jelesh la tu xde tilam cm kitorg..wee..



yeay..celup2 air je..pastu simbah kwn2 sambil ketawa comel..hikhikhik!


rasa hampa dgn pendapat jonet tu..so masa ntuk jimba2 lah..

tp 1lg bala sengal yg dtg..dok syiok2 shot gmba..leh plak kamera stuck!bangkai nye...kua error la bagai~

so edisi shoting2 terhenti disitu...xlama kemudian kami pon naik umah kerna hari sudah magrib.sekian~



kamera da rosak :( so snap pkai hempon jela nok~


esoknya..........g nikon centre..dan alangkah cedihnya, d60 ku dikatakan rosak..shutter encik hendaklah ditukar dan kos pembedahan kire2 4rat sahaja..pepet ah! aritu baru beli bateri n charger baru..mne nk rembat dwet lg ni??

adeii..bru je dtg minat dgn kamera..dh wt hal lak..huhuh! minat terhenti seketika sambil mengikat perut bg mencari kos baik pulih :(

gggrrrrrrrrrr.....

Tuesday, October 5, 2010

Apesal takde pic raya?

Salam..pejam celik pejam celik da nk smpai penghujung syawal da..tahun ni 1st raya tanpa arwah abah.sangat beda..1st time xdpt salam tgn abah di pagi raya..n smpai bile2 xdpt salam abah lg :(

pagi 1 syawal yang sungguh mensyahdukan.aku ucap maaf pada mak..aku ckp "mak..ain rindu nak salam tgn abah..nak dgr nasihat dia lpas ain ucap maaf.." :(

pagi raya dpt kumpul semua..abg sulung n kakak ipar xde.syukur dpt bermaafan dgn adik, kakak2 n abg ipar yg lain..tapi...xde gmbr bersama... :( nape ek?

malam raya-aku excited sungguh nak raya.mcm2 keje aku wt,tlg ape2 yg ptot..n plg kuat makan mlm tu..tapi...pagi raya tu aku tumbang...demam cam nk mti..panas menggelegak smpai ke pipi :(
muntah2 dan hilang selera makan..sumpah aku x jamah ketupat n juadah lain.. :(

demam2 teruk pon aku gagahkan jugak ikot dorg g kubur arwah abah..lgpun aku bru 3kali pergi ziarah..Alfatihah untuk abah :(..juga untuk arwah birasku (kakak kpd kakak iparku) yg telah pergi sebulan selepas pemergian arwah abah.

2 okt 2010 - abg sulung ada buat open house kt jB..semua adek beradek aku dtg katanya..aku lg excited trun jb..nk balas dendam n nk mkn puas2 pasal 1st rya aritu xdpt nk mkn juadah raya..sampai2 kt uma abg, dpt la mkn..tp xsempat lg bergambar bersama keluarga...knp ek???? :( dah la adek aku x dtg..huhuh!

aku xske raya taun ni...sungguh x meriah~ aku rindu raya taun lpas...kami puas konvoi ke rumah saudara bersama arwah abah..semua cukup family..pelik~ mungkin yg meriah tu yg terakhir untuk kami bersama dgn arwah..plg xblh lupa arwah abah sanggup turun keta dlm hujan lebat bwk payung tunggu keta abg ipar kt simpang jalan...takut abg ipar tersasar jalan.. :(
sungguh mengharukan..

pic2 raya thun 2009 ni aku plg syggg...mish dat moment!!! xksah la taun ni xde pic raya bersama pun... :(



pic last kenangan terindah dan terakhir bersama abah.abah pergi sebulan selepas raya tahun lepas (2009) 13 nov ni genap setahun abah meninggalkan kami... :( "abah..ain sayangg abah"

Tuesday, September 14, 2010

jom layan lagu ni..besh! comel..

1) PUJAAN MALAYA - Adzrin Adzhar




Pujaan malaya oh oh oh uuu
Kau pujaan hmmm aiyaiayaai
Pujaan uuuuuuuu

Hati dihantu bayangan mu
Rindu termimpi tiap waktu
Ow ow woh

Cinta bercampur curiga
Kerna kau satu-satunya
Pujaan malaya

Hei sayang ku
Akulah pemuja mu
Sampai bila-bila
Cintaku kan berbunga

( ai yai yai yai )

(Korus)
Tiada apa dapat menghalang
Tiada kau aku gila bayang
Tiada cinta mu ku tak senang

Cemburu resah ku tak menentu
Diri mu segalanya sempurna
Oh kanda sungguh aku tergoda
Pujaan malaya

This aint no lie
Hari ke hari ku ternanti-nanti
Cinta mu tidak terbanding
Nyata tiada setanding
Walau ku rentas benua
Terbentang luas angkasa
Tak seluas cinta ku
Come on my baby
Let's get it on

Terbang cinta mu buat ku layang
Renyuk resah bila kau pujuk (Ow ow woh)
Mama bilang jangan ku percaya
Lelaki akan memuja hanya pada mulanya

Nasib kita
Bukan semua sama
Tapi ku kan sedia
Agar tak merana

(Ulang korus)

Cemburu
Ai yai yai yai
Resah ku tak menentu
Diri mu pujaan malaya

Sungguh ku tergoda
Bahagia



2) KANDA DINDA ~ MonoloQue ft Atilia

Wednesday, September 8, 2010

Selamat Hari Raya

Alhamdulillah syukur pada Allah s.w.t tahun ini dpt kita menghabiskan puasa sekaligus menyambut raya..disini sy ingin memohon maaf kepada rakan2 serta yg mengenali diri ini andai ada tersalah kata, terkuis rasa, terketuk pale dan seangkatan dgnnya..sedangkan nabi ampunkan umatnya apatah lagi pula kita...ceh ayat canot go la..raya kali ni dpt cuti jap je.xdpt nk luangkan masa bersama kwn2 sbb masa berhargaku hanya untuk kluarga tercinta..terimalah kad raya dariku untuk semua...design expres je ni..kikiki pape pon selamat menyambutnya dgn penuh syukur dan bahagia..

Friday, September 3, 2010

Sample Album

khas buat bakal customer ku yg tatau ape itu custom, sticky bagai..

ni custom / story album namanya..


ni pula mockup utk sticky album..dlm tu ada 4R..sticky tu lekat2 pny bukan pocket ye..


ni lak frame.haha xkn tatau gax kot..ni gold pny..kalo nak yg frame hitam lg murah n stylo :)



ni sticky gax..sesaje wat, de dwet lebeh..hehe asek weding je boring kan :)



ni lak tukang wat album2 ni..haha tukang edit n hantar je pastu kedai la yg wat..



Mak...

tahun ni amat sukar aku lalui tanpa insan yang bergelar abah. ramadhan hampir smpai ke penghujung tapi smpai skrg aku xberpeluang berpuasa bersahur dan berbuka bersama keluarga di kg..mcmane la agaknya suasana tanpa abah ye. xsggup aku nk membayangkannya...terimbau2 kenangan masa arwah abah ada.

time bln puasa mesti abah yang bangun masak..kelentang kelentung kat dapur..mak plak bz ngn jahitan sampai x tdo bermalam2..aku?enak je tdo..bgn2 trus ngadap makanan..tu pon smpi berkali2 abah kejut bru nak bgn..haishh apela..pasti sunyi mak skrg...sabar ye mak..skrg pn mak dh x amek byk jahitan.aku lg ske mak byk berehat skrg..

maafkan ain mak sbb jrg balik..ain x sggp mak..walaupon hampir setahun abah pergi, ain masih x dpt tahan kesedihan ni.terlampau sedih..selalu mimpi yg abah masih ada didunia nyata ni..mak..mcmana berbuka puasa? sape yg baca doa time buka?mesti abg ipar kan..mse abah ada lg, abah baca doa berbuka panjang2..smpai mak tegur jgn pjg sgt sbb dah lapar anak2...huhu...

dgr cte skrg mak beli sofa baru, meja makan baru, tikar getah baru..n cat umah kaler hijau..wah meriahnya...ain tumpang bahagia dgr..ain twu mak sengaja nak gembirakan hati sendiri.kami adik beradik jrg nmpak mak bersedih..kami je yg xdpt nk tahan2 kesedihan ni..1st time kita kehilangan keluarga tersayang..mmg sukar...mak..ain sedih sgt2 tp time blex kg..ain xpnah nangis dpn family kan..sbnarnya kt cni ari2 ain nangis.kenangan bersama abah tetap terpahat dlm ingatan..ain selalu sktkan ati abah dlu.sedihnya buat abah byk kecewa ngn perangai ain..

igt lg dlu abah anta g sekolah naik lori, ain swo abah berenti jauh2 sbb malu dgn kwn2..tp abah selamba je siap paking dpn kelas lg..huhu..tu masa skolah..mse study pon ain wat abah kecewa lg..ain mnx maaf sbb nk smbg dgree..ain twu abah nak ain keje tp lpas mak explen kt abah barulah abah faham..terima kasih mak. Paling ain xblh lupa, abah penah cakap ain ni menyusahkan org tua..tula kesalahan plg besar ain buat n ain btol2 menyesal..terima kasih abah! ain ckit pon x kecik ati abah ckp cmtu..ain faham sgt2..

mak! masih segar diingatan masa kali terakhir ain tgk muka abah sblm ain bertolak blk kl..abah yang dlm kesakitan tgk je mke ain mse tu..mgkin dia twu yg tulah kali terakhir dia tgk muka anak dia yg sorg ni.minta maaf abah..ain x sepatutnya balik kl...xdpt bersama disisi abah saat2 terakhir tu.ain lg risaukan keje yg dah 2 minggu ain tinggalkan..lgsg x fikir abah..mse tu ain cuma fikir abah akan sembuh..abah pasti sembuh! ya Allah kuatkanlah semangatku untuk teruskan hidup tanpa arwah abah.aku bersyukur sgt2 sbb masih ada mak..ainn syg mak!!! syg keluarga kita... T_T

Friday, August 27, 2010

Love Setengah Mati


Hatiku bahagia saat di dekatmu

Jiwaku melayang bersama dirimu

Aku ingin dirimu

Mengapa kau jauh

Aku merindumu

Tak dapat ku hidup tanpa senyumanmu

Sayang ku mencintaimu

Ohhh cintaku milikmu

Sayang…untuk selamanya….

Kasih….indahnya hidupku

Hanya engkaulah cintaku


Oh indahnya cinta…wiwit jiwangness lak! Xpe bkn slalu ye tak? Bkn ape lirik cinta setengah mati by the virgin ni cam de kne mengena lak ngn aku. Sshnya kapel jejauh ni..sorg kt kl, sorg lg kt miri. Mak oi..jauh sgt tu..yeke?heheh..bg aku jauh tu..dugaan sgt byk! Tp Alhamdulillah setakat ni hubungan masih berjalan lancar even hari2 gado..hahah syg beb! Jauh bkn alasan oke.peringatan utk aku..caiyok2 bertahan..fighting! kikiki..buat sygku ridzuan rahim ketahuilah hanya kau dlm hatiku tiada yg lain..walau dah 7bln tak ketemu aku ttp sabar menunggu..syg pon sabar jgk oke! Lov u sooo much.demn realy lov u! sekian….

to all my frens – lagu ni sgt besh!

talking bout love-baju kena pink gitu..

Blog Bersawang

Lamanye tak menulis dlm ni.xkesah la de org polow ke x.lately bz gle ngn weding job.almaklumlah bln 5-6-7 bln cuti skolah n org kawen..perghh tak menang tgn aku edit gamba..mmg agax slow utk aku siapkan tp yg pntg siap gax album korg kan.plg lmbt pon sebulan..kre oke lah tu kan.quality lg pntg..lgpon byk dugaan dan rintangannya..

salah satu sbb, aku xleh edit dlm lappy coz sgt slow..tepaksa wat mke kesian kt mbe pnjam pc..tu pon if pc dea free lah.thx to norlia ali hasan! Lgpon skunx da xpndai gne mouse..keras jex rasanye..hehe blagak lak semenjak gne
pen tablet ni. Trimas gax to nurainee shapiee coz bg gne pen wacom tu..hix! tp masalah plg berat ialah ketiadaan transport.

Kedai print yg agak
jauh kt setapak tu btol2 menguji kekentalan aku.huhuh! pnah smpai dah malam gle tgu album siap, tren lak xde dah..tepaksa amek cab..hambek ko rm30 kena! Pegi sana lak sorg2..xnk sshkan mbe.smpai kne tegur ngn polis len ‘len kali jgn jln sorg2 dik..bahaya!sini byk kes!! Wah..seremm dgo..nk wt cnekan.demi mencari rezeki pny pasal. Selain tu masalah masa..adeii semenjak kt opis ni dikawal ketat, x dpt la aku nk bekarya or curi2 edit kt opis..blk keje dh mlm kul 9 gitu..smpi umah kompom2 la letih x hengat..kdg tu smpi x tdo 1mlm semata nk siapkan. soknya p keje tesengguk2..haha..

semoga pelbagai rintangan dpt ku harungi jua..trimas to my frens yg beri sokongan dan byk membantu..thx too my syg coz understanding my
freelance job ni. jasamu dikenang! Lov u all.sekian

latest job.my friend wedding!congrats abul n mas..

Friday, June 11, 2010

May Stories

Oleh kerana bulan May adalah bln yg plg sibuk, so agak xde masa nk membebel dlm belog.cehh..ada ke org nk baca?ghee...aku aggp belog ni diary, kdg2 peristiwa penting pon aku xblh nk igt. so dgn adanya belog nih, blh aku refer kt cni jex.huhuh..entry kali ni aku nk colect cite2 mse bln may.agax mencabar nk menulisnya.


01 May - holiday! - trip to genting with opismate

sgt besh! tp org sgt rmai.2jam beratur semata2 nk nek skyway..pehh mmg lecak ketiak mse tu.xde sejuknya dh genting tu.we ol grak kul12pm n going bck 10pm.masa yg terhad xdpt nk men game puas2.cme dpt nek space shot n msuk snowworld.nk men corkscrew a.k.a roler coster tutup lak coz dorg nk wt firework mlm tu.plg klaka xdpt men flying coaster...hampa gle cos aku dh nek menatang tu.dok tetonggek muntot...pny lama tgu, last2 dak yg jge ckp game tu rosak..sume dikehendaki turun..kempunan sehh..hahah!


snow world - skt muntot terhentak masa men luncur


02 May - balik kampung

afta blek dr genting aku pecut blex kg. nk tgk anak buah baru pny psal.huhu...akim cute! seronok gax blek even kjap je cicah muntot kt kg tu..letih dlm perjalanan jex..xksah la janji dpt jpe family..ye tak??

so nk di enakkan cerita, aku blex ke KL bersama rakan2 opis yg kebetulan blex kg gax..kg dorg dkat2 jex ngn aku..kami 1bus - transnasional ok! tiket kul 1.30 tp kul 2 lebeh stil xnek bus lg. last2 dreber buat anouncement bus yg kami naik tu ada msalah air con..sng kata xde air con la..perghh gile dr kota tinggi 6jam xde air con?? dasat ke x?...nak xnk kne gax naik..cedehh

mula2 menten lg dlm bus wlupon peluh da mula rintik2 turun mengalir..so sweet...mekap dh mula mencair..penumpang dh mula mengipas2..ada mamat tu aku tgk dh mcm main ujan dh..lencun abess..xpe aku anggap ni bru panas dunia, belum lg pnas kt akhirat tu..org india menten lg wlupon bau dorg dh menusuk2. but org cina mulut xabes2 komplen...diam sudeyh la..sian dreber tu..haha..

mse bus benti kencing, we ol mengmbil kesempatan trun amek udara puas2, kasi angin msuk sket..ada bus lain ofer nek bus dorg..so bepusu2 la dorg g.we ol x g, coz space xckup n lbh utamakan warga tua dan beby yg kepanasan..pejalanan diteruskan..but smpai tol seremban bus tetiba mati. ape kes??? adoii dreber teriak kuat2 "BUS ROSAKKK!!" terpana kami mendengarnya. tmbah bala lg..nsb baik rosak jap je..lega..cite panas xabes lg, rosak2 bagai la pulak.

sesampai kt terminal seremban, penumpang bus ada yg trun..mse dorg lalu sblah mak aii bau cam sampah sarap pon ada.bau aku pon da lebeh kurg dorg gax.muka cam pe ntah. abg dreber swo sume trun then tumpang bus len. kami pon pegilah..peh nikmat gle dpt air con.cejuk je..but..ada lg 1bala..org duduk dpn kami telah membuka air connya sendiri..baekk pny agkat dua2 tgn landing kt sit dea..bau keti dea menusuk2 bawak ke kami..shiol~ dr seremban-KL #$@%^*.......


09 May - Driving License

malunyew..nk tulis psal nih..huhu bkn pe,umo yg dh ckup matang ni baru nk p amek lesen.huduh perangai..tgk mbe2 sume da pkai keta sndri.aku? wuu cedeh..1st g class KPP 09hb (oh sgt seronok)...14hb Computer test (sgt2 seronok! markah 46/50 dlm masa 19minit - Alhamdulillah)...16hb Bengkel Amali Kereta (shiok uh bwk keta)..23hb Bengkel Amali Motosikal (haha lawak gile bwk moto.malu pon ada~)...last 31hb lesen L kua..P??? tgu dulu...lom ckup dwet..hahah lg pulak dpt bos yg susa nk bg cuti..xsbonye nk dpt lesen..ghee!

agak2 bile dpt koyak L ni? ada spe2 nk sponsor aku wt P x?


19 May - Rasukan Iblis dan Syaitan

1st of ol aku mnx mahap byk2 if aku bkak story ni.xde niat nk mengaibkan sesapa. cme buat tauladan kita sume..ini kisah psal opismate dan juga merangkap osmet aku.aku ckup simpati dgn kejadian menimpa dea. bru2 ni dea putus tunang. bayangkan lg bpe mgu nk majlis kawin tetiba putus tunang..persiapan jgn ckp lah sume da buat. persiapan kami serumah lg lh,dh siap buat baju songket putih nk pakai sesama time majlis tu..nk wt cne kan.aku x terkilan lgsg ble dea bgtwu pasal terpaksa cancle potographer weding yg dea da booking kt aku..cme byk pesoalan yg aku pikir.hnya dea yg twu sumenya...semoga engkau tabah sahabatku..

cite putus tunang xsmpai ctu je, ari selasa 19hb sahabatku ini telah dihantar syaitan untuk memasuk tubuhnya. dea mengeluarkan suara garau dan mata yg menyeramkan.kami yg sdg kje di opis terkejut gle dgr suara tu dtg dr surau.sahabatku ini bru lpas solat zohor..tibe2 mengadu skt perut dan xlama kemudian dirinya telah bertukar.1st time aku tgk kejadian mcm ni.slama ni aku hnya mendgr..ada sorg abg tu agx pndai untuk menenteramkan beliau..tp hnya sementra..aku amek kputusan duduk sebelah sahabatku ni dan x putus2 bca ayat kursi dan usap2 ubun rambutnya.aku sedeh sgt tgk keadaan dea.sma gax kawan2 yg len..ada yg menangis.xsmpai ati tgk mbe di perlakukan cmtu..

we ol tgu abg dea smpai.rupanya abg dea agak pndai menghapuskan syaitan durjana itu.mereka kelihatan bertarung waktu tu..aku seramm gle..ya Allah jauhkan lah kami dr gangguan sebegitu.. sahabatku dibawa pulg ke kg dan berehat selama seminggu.skrg dh nmpak sihat..Alhamdulillah..persoalan, siapa yg buat dea smpai mcm tu skali?? hnya mereka yg tahu...be strong my fren!


28 May - Hangout bersama Opismate

ni sume penangan bonus! seronok mengabeskan dwet..huhu bkn slalu kan.wlupon xsume dak2 opis yg join..(yg len kua deting)..tp tetap besh.stat g men boling kt tS, b4 tht isi perut dlu kt kehepsi..then p karok kt setapak. afta letih nynyi2, mkn kt 'Malis charkuetiow'...then singgah Danau Kota.last skali p meronggeng smpai i-city kat s.alam..pes time aku p i-city..da lme kot nk pegi tp x pegi2..letih seharian bejalan..time pegi muka cun melecun, dh bex..mak aih muka cam tempeyek dh..mmg seronok gle!!! but..npe dlm keta time odw blex aku nanges ek?? haha xde kne mngena dgn ini cerita...(gdo ngn boipren..ghee~)

karok plg besh - joget2 x hengat..


Antara story2 di atas, mana story plg besh? plz vote! hehe..

Thursday, April 29, 2010

Animator or Designer?

salam.. aku ni keje xlah gempak sgt..kje pon kt private cmpny 2D animation. tp skrg quite kompius, dr animator tetibe lak kene wt design sumthin..designer kah aku? then aku yg xde experience lgsg bab2 design formal ni diberi tggjwb ntuk lead comic department kt opis ni..bwh aku ada 3org dak prctikal..haiyoo apakah?? so aku hembus jela..wt je apa yg termampu..if xmampu aku blah la..kot..hehe..meh usha2 komik yg xberapa nk lawa ni..





























Antara content dlm komik




idea..idea..antara logo yg aku design untuk cover komik animaxi




last2 bos pilih yg ni..~final cover~ (huduh lg keji..) huhu...

haa...amacam buruk kan artwork aku..hehe..biasalah sy budak baru belajar..(explore sendiri..xde org ajar..sedeh) selain wt keje kt opis, aku de gax wt freelance design logo n projek graphic len..kt bwh ni logo yg dh aprove..kire berjaya gax la aku kan..heheh! mekaseh sume...



Wednesday, April 28, 2010

CDDS batch 4&5

org kata zmn study tu indah..mmg pon, pasal enjoy sakan..blaja xla rush sgt..time final pon last minute bru tehegeh2 nk wt..smpi semgu xtdo mlm.tu style aku mse student dlu..bijak x?huhu..sume tu kenangan manis..so sweet kan.skrg alhamdulillah dh keje...xdelah menyusahkan org lg..apa yg penting...aku nk jumpe sume mbe2 aku ni time konvo 13jun nanti...mish u ol!~ korang jgn wt2 sombong lak..dlu mse ssh sama2 ssh time da sng,..belanja la aku soping woi.. :P


Ni la kolej aku yg plg peymes skrg..(pasal slalu msok tv3) hoho...



Memori jun 2009 - cdds batch 4&5 going to genting highland



see u guys on convocation day! - mish u all!






Sweet Family

slm..dalam hidup ni keluarga merupakan aset terpenting dalam hidup.keluarga gax kunci bahagia kita..mcm aku gax, aku syg banget ngn fam aku yg sweet ni.kami hidup sederhana tp bhgia..pic bwh ni mse mysis kwen taun 09..skrg pon anak buah da 5org..wndu dey ol..umm..alangkah bahagia jika arwah abah masih ada..abah tetap dihati kami..(Al-Fatihah)



Raya 2009 - kenangan terakhir bersama arwah abah
Abah terlibat dlm kemalangan jalanraya pada 17 oct 09 dan meninggal dunia pada 13 nov 09. semoga Allah s.w.t mencucuri roh arwah abah dan ditempatkan golongan mukmin...amin ya Allah.


gambar kesayanganku - arwah abah menangis mse aku mnta maaf..aku lg la menangis time ni..mgkin abah dpt rasa ini kali terakhir dia bersama anaknya..T_T


ANAK BUAH KESAYANGAN

Mohd Hazim Daniel
Nurul Ain Najihah


Mohd Harith


Arisya Umairah


Mohd Luqmanul Hakim



Tuesday, April 27, 2010

Wedding Photo Artwork

slm..sepanjang aku buat freelance, ada gax la artwork2 aku yg boleh dibanggakan (orang kata)..heheh..yela aku kan baru lg dlm bidang ni, byk lg kena praktis..sape kata edit gmbo ni senang, edit gmbo kamera henpon 2megapixel pon ssh tw..hehe..tp aku ada mbe2 yg xlokek ilmu.thx my frens! to my fam..thx 4ur suport! realy apreciate...and..pd spe yg pnah mnjadi customer aku tu.maaf atas segala kekurangan yg x disengajakan..(setakat ni oke jex..;}) LASTLY jom skodeng2 artwork aku ni..



ANIS dan HAIRUDDIN - Kota Tinggi, Johor
14 Mar 2010





































NORAINI dan SALLEHUDIN - Taman Sri Pulai, JB
5 Dec 09





























ERWAN KRISNAWAN dan NASURAH - Gemas, Negeri Sembilan
13 Nov 09





























SHIDAH dan HAFIIZH - Kota Tinggi, Johor
31 May 09





























IDA dan ZUL - Selayang, Selangor
10 May 09




























SITI RABIAH dan SAHRULNIZAM - Kota Tinggi, Johor
10 April 09