Tuesday, April 27, 2010

Myfreelance Job


slm..nama blog TEMaddicted..ape yg aku addictkan ni?huhu..actly aku addict tgk pic2 weding kt tenet.ske sgt!!!um...xkan minat tgk je kot.why not xbuat sendiri kan...so aku pon decide nk menceburkan diri dlm bidang editing weding pic ni..dipendekkan cite aku mula buat freelance weding photo ni pd april 2009..mse tu my sis pny weding..aku ni bkn pndai shot gmbr,kamera slr pon tadok! tp..nsb bek aku ada potographer aku sendri..merangkap adik kandung aku..hehe..so alhamdulillah setakat ni tempahan x putus2..untuk thn ni je cam xckup tgn lak nk edit...sape2 yg berminat boleh la usha2 pic2 weding hasil tgn kami ni..tenkiu so much!


LATEST ALBUM and EDITING




CUSTOM ALBUM / STORYBOOK
(8x12)


8 comments:

  1. waahh... makin maju.. pasnie bssnes pown mkin maju lae nmpknyer... cayouk2..

    ReplyDelete
  2. hasil yg menerujakan..bagus2.. ni wat lg kite cepat kawen ni haha

    ReplyDelete
  3. takkn mekasih je kot.. Puji lebih ni.. blnja makn lah..hehehe

    ReplyDelete